Haartransplantatie gerard joling

Gerard Joling onderging al meerdere malen haartransplantaties. De laatste haartransplantatie Gerard Joling vond plaats bij het Hair Science Institute in juli 2012.

De Stripmethode

Gerard Joling werd vanaf zijn zesentwintigste kaler . Aanvankelijk onderging hij een haartransplantatie middels de zogenaamde stripmethode. Gerard ervoer deze transplantatie echter als erg pijnlijk. Bovendien verdween het gevoel in een deel van zijn achterhoofd en hield hij er een lelijk litteken aan over.

Hair Science Institute

Na de slechte ervaringen met de stripmethode ontdekte Gerard het Hair Science Institute. Hij kwam bij het instituut terecht na een tip van zijn kapper. Bij het HSI wordt een zogenaamde Haarstamceltransplantatie uitgevoerd.

Haarstamceltransplantatie

Bij de haarstamceltransplantatie wordt de pati├źnt eerst kaal geschoren. Delen van haarzakjes met haarstamcellen worden van een deel van het hoofd weggenomen. Vervolgens worden deze weer op een ander deel ge├»mplanteerd. Het haar groeit daarna weer op het gehele hoofd aan.

Gerard Joling enthousiast

De zanger zegt enthousiast te zijn over deze methode van haartransplantatie. De haartransplantatie bij het Hair Science Institute verloopt pijnloos en laat geen littekens achter. Naast de haartransplantatie Gerard Joling vonden haartransplantaties van vele andere celebs plaats bij het instituut.