Haartransplantatie Turkije

Kaalheid, met name voor mannen kan dit een groot probleem zijn. Toch zijn er oplossingen om dit probleem te lijf te gaan. Denk bijvoorbeeld aan een haartransplantatie. Dat een haartransplantatie in Turkije kan, tegen een veel goedkoper tarief maar wel met de allernieuwste technieken is minder bekend.

Wat is een haartransplantatie?

Bij een haartransplantatie wordt, poliklinisch, gezond groeiend haar van de achterzijde van het hoofd verplaatst naar het kale of dunne gedeelte. Het geïmplanteerde haar zal vervolgens gewoon blijven groeien. Inmiddels bestaan er veel verschillende, moderne technieken. Wat de beste methode is, is uiteraard afhankelijk van je eigen wensen, de kosten en wat specifiek voor jou mogelijk is.

turkije medisch toerisme

Haartransplantatie in Turkije

Je zou er misschien niet direct aan denken, maar voor een haartransplantatie kun je prima terecht in Turkije. Zij beschikken over de modernste technieken en klinieken en liggen qua prijs onder die van Nederland. Vaak is het mogelijk om bij een haartransplantatie in Turkije een all-in arrangement te boeken. Zo wordt ook de reis en het verblijf ter plaatse voor je geregeld. En zelfs dan liggen de prijzen nóg onder de prijs van Nederlandse klinieken. Overweeg je een haartransplantatie, ga dan zeker eens de mogelijkheden van een haartransplantatie in Turkije na. Het zal meer voelen als een vakantie dan als een medische ingreep!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *